Mercedes-Benz

GLS.

Најдоброто на секој терен.

Ефикасна супериорност.

Може да биде S-Класа или теренец, како што Вие ќе посакате.

Благодарение на бројната стандардна и опциска опрема, моделот GLS оддава смиреност во секоја ситуација.

Пријатно, без ограничувања.

Со текот на времето, со успех и со искуство, амбициите не се намалуваат. Патувањето станува попријатно, без поголем напор и безбедно. Се е попријатно додека се возите во GLS. Моќ? Повеќе од доволно. Ограничувања? Никој за кој ние сме свесни.

Седење во луксузна класа.

Патувањето во GLS е толку луксузно што навистина треба да го споделите. Три реда седишта како стандард нудат удобност од врвно ниво и голем простор за седум патници. Седиштата може да се користат мошне флексибилно, со можност за прилагодувања на аголот на потпирачот за вториот ред и електрично преклопување за третиот ред седишта. Греење на седиштата се достапни како опција и за задниот ред седишта.

Симнете каталог

За повеќе информации за GLS SUV, симнете каталог.