Mercedes-Benz

GLE Купе.

Најдоброто на секој терен.

Управувачки карактеристики.

Поголема агилност. Поголема динамика. Благодарение на DYNAMIC SELECT и ACTIVE CURVE SYSTEM во GLE Купе.

Без разлика дали е стандардна спецификација или AMG модел: уште при првите извозени метри, GLE Купе дава чуство на вистинско спортско купе. Спонтаноста и агилноста се навистина високи; благодарение на можноста за индивидуалните прилагодувања, технологиите кои се секогаш на дофат на возачот.

Супериорност без напор.

Карактеристики на возилото, задоволство при управување, удобност при возење – во GLE Купе се се врти околу прилагодувањата: на располагање се дури пет различни програми на возење преку DYNAMIC SELECT функцијата, со што може да влијаете на перформансите на моторот, на управувањето, трансмисијата и суспензијата, да ги менувате од комфорни до многу спортски. Специјалниот AIRMATIC систем на воздушна суспензија се прилагодува кон секоја ситуација и кон секој тип на пат – од комфорно до спортски, во зависност кој режим ќе го одберете.

Дишете слободно.

Динамика. Самоувереност. Уметност на отпуштање. Оние што ги поседуваат овие особини зрачат со посебно спокојство, го ценат она што го постигнале и уживаат во секој миг во целост. Ова е возвишена состојба. И возвишеноста доаѓа во разни форми. Откријте ги Mercedes-Benz GLE и GLE Купе – најдоброто на секој терен.

Симнете каталог

За повеќе информации за GLE Купе, симнете каталог.