Mercedes-Benz

GLE.

Најдоброто на секој терен.

Вдишете ја слободата.

Динамичност. Самодоверба. Уметност на опуштање. Тие кои ги поседуваат овие квалитети, зрачат со посебна енергија. Го почитуваат она што го постигнале и во секој миг, уживаат во целост. Ова е возвишена состојба, а таа доаѓа во повеќе форми. Открије ги Mercedes-Benz GLE и GLE Купе.

Доживејте ја слободата.

GLE во себе го носи уникатниот поглед на светот. Со самоуверен став, рафинирани линии и силно потенцирани лакови на тркалата, се истакнува привлечноста. Инспириран од оние кои секојдневно се осмелуваат да се движат по нови патишта.

Независен, во движење.

Со исклучителна удобност и високо квалитени материјали, G:E зрачи со просторност. И каде и да сте, Mercedes me connect Ве поврзува со поширок свет, со иновативни услуги, кои отвораат возбудливи можности за дигитално поврзување.

Симнете каталог

За повеќе информации за GLE, симнете каталог.