Mercedes-Benz

Новата C-Class Saloon.

Непрестајно се подобрува.

Подготвени за новини.

Многу иновации обезбедуваат уште подинамичен дух.

Новиот бензински мотор со EQ Boost. Алтернаторот за стартување со електрична енергија генерира дополнителен вртежен момент: т.н. ефект на засилување. Преминете од лимузински во спортски автомобил едноставно со притискање на копче. Можете да ја прилагодите опциската суспензија DYNAMIC BODY CONTROL од мошне удобна до спортски, цврста. Опцијата ENERGIZING се грижи за Вашата релаксација. Светла, звуци и мириси можат да се комбинираат за да се релаксираат патниците.

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Нема да сакате повеќе да бидете без овој напреден систем, особено при возење во сообраќаен метеж. Помошниот систем DISTRONIC презема голем дел од Вашата работа при управувањето и автоматски го регулира растојанието до возилото напред, при движење во колона. Исто така, можете едноставно да прифатите соодветни ограничени брзини при притискање на копче.

Опција „Energising“ за врвна удобност и безбедност за пример.

Било да е тоа за време на секојдневниот сообраќаен метеж, за време на долгите, ноќни патувања или на непознати рути, Вашата Mercedes-Benz C-Class ќе го олесни возењето, особено во стресни ситуации. Ова е засновано на концепт што го прави секое патување во Mercedes-Benz безбедно и уникатно: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Бидејќи времето што го минувате зад управувачот е Вашето време, време за релаксација. Затоа е неопходно да ја надополните енергијата. Пред сè и најважно, е безбедно да стигнете до Вашата дестинација, но и релаксирано.

Симнете каталог

За повеќе информации за C-Class, симнете каталог.