Mercedes-Benz

Созадава повторно чувство на восхит

C-Класа Кабриолет.

Автоматизирано отварање на покривот.

Отворете го целосно автоматизираниот покрив од ткаенина и вкусете го бескрајното задоволство на возење.

Восхитувачки. Слободно

Колку интензивно може да биде возачкото искуство денес? Колку емотивна е интелигенцијата? Дозволете си да бидете заведени од највозбудливите, сензуални форми на автомобилот. Дозволете си да ја искусите најинтелигентната технологија, некогаш развиена: AIRMATIC воздушната суспензија и системот за асистенција во возењето INTELLIGENT DRIVE. Дозволете си да бидете воодушевени од новото C-Класа Купе и Кабриолет.

Олицетворение на страста.

C-Класа Купе, возбудлив дизајн за природна емоција. Во фокус на вниманието е впечатливиот преден дел кој завршува со сензационална дијамантска решетка на ладилникот. И возбудувањето расте со континуираните линии и нагласените рамена, достигнувајќи го врвот во задниот дел. Автентично, моќно, сензулано.

Симнете каталог

За повеќе информации за C-Класа Кабриолет, симнете каталог.