Mercedes-Benz

S-Класа Кабриолет.

Го поттикнува чувството на привлечност.

Вистински освојувач.

Возењето на кабриолет го достигнува врвот единствено кога и дизајнот целосно Ве освојува. S-Класа Кабриолет ќе го освои срцето на секој љубител на автомобили, со својата супериорна елеганција, хармонични контури и возбудлива агилност. Доминантна и шармантна во исто време – без разлика дали покривот е отворен или затворен

Кога последен пат сте се предале на искушението?

Овде Ви е дозволено да покажете слабост. Додека гледате на ексклузивните детали. Додека ја галите меката кожа. И се восхитувате на супериорниот квалитет на изработка. Сите инструменти и екрани имаат високо квалитетна завршна обработка. И новите копчиња за контрола на допир реагираат на секое твое движење како да го читаат Вашиот ум.

Mercedes-AMG.

Во срцето на бурата.
Со Мercedes-AMG Ве уверуваме: секогаш одиме чекор натаму за да го претвориме она што е технички изводливо во неповторлива реалност. Така што исклучителни моторни возила се создаваат за исклучителни луѓе. Добредојдовте во светот на Mercedes-AMG.