Mercedes-Benz

GLE.

Најдоброто на секој терен.

Удобност.

Динамичното, теренско возило е дизајнирано за Ваша удобност, правејќи ги долгите растојанија да минуваат за миг. Погледнете во внатрешноста која го прави секое патување нешто на кое едвај чекате.

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Дали сте заглавени во сообраќај, или сте на долго ноќно возење или возите по непознат пат – Вашата C – Класа е тука да Ве опушти, особено во стресни ситуации. Ова е концептот кој го прави секое Ваше патување во Mercedes-Benz безбедно и единствено: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Бидејќи времето поминато зад управувачот е Ваше време. Време за релаксација. Време за обновување на Вашата енергија, со цел да пристигнете безбедно на Вашата дестинација, а притоа да бидете и целосно опуштени.

Повисоко. Подолго. Побрзо.

Зрачи со енергија, мошне експресивно и подготвено за постигнување високи перформанси: Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC е комбинација на премиум теренско возило и технологија од мото спортот.