Mercedes-Benz

A-Класа.

Ги надминува сите очекувања.

Подготвен за новата генерација.

Совршени перформанси.  Впечаток кој трае како што забрзува и се оддалечува. Од овој момент, поставување на сопствени стандарди. Граби напред каде што другите заостануваат. Тоа е А-класа.

Никој не може да му се приближи.

Ништо не доаѓа премногу блиску, ако можете да го одржите растојанието. Така е тоа, кога станува збор за безбедност и функционирањето на Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Остава траг во Вашите очи, во Вашиот ум.

Погледнете ја само експресионистичката зелена боја “Elbaite green”. Толку е неодолива што го одзема здивот. А – Класата го има најдобриот коефициент на отпор на воздухот, во својот сегмент. Секоја линија, секоја површина е аеродинамички оптимизирана. Тоа не придонесува само за изглед кој плени, исто така влијае на намалена потрошувачка и бучавост при возење.