Mercedes-Benz

Aкциска понуда Mercedes-Benz Actros 1845

 
Одлични услови за финансирање

- Финансирање со атрактивна камата од 2,9%

- Минимум учество 10% + ДДВ

- Рок на отплата 60 месеци

- Можност за плаќање на ДДВ на 12 рати

Дел од безбедносните и помошните системи кои се вградуваат во Mercedes-Benz Actros