Mercedes-Benz

Со полна брзина напред! Новиот Actros.

 
Идеален камион за транспорт на долги релации кој се базира на моќен и економичен мотор. Покрај тоа, со новиот Actros Ви обезбедуваме различни модели и спецификации како и финансирање со атрактивни каматни стапки од 2,9%*

Тип на возилоActros 1845 LSActros 1845 LSnRL

Actros 1851 LS

PRIME EDITION

Actros 1851 LSnRL

PRIME EDITION

КабинаLBigSpace кабинаLBigSpace кабинаLBigSpace кабинаLBigSpace кабина
Јачина на мотор449 КС449 КС510 КС510 КС
MirrorCamДве камери ги завземаат местата на конвенционалните ретровизори со цел најдобра видливост во задниот дел и во областа на А столбовите, како и намалена потрошувачка на гориво. – ВКЛУЧЕНОДве камери ги завземаат местата на конвенционалните ретровизори со цел најдобра видливост во задниот дел и во областа на А столбовите, како и намалена потрошувачка на гориво. – ВКЛУЧЕНО--
Active Brake Assist (ABA)ABA 5 (5-та генарација која препознава и пешаци)ABA 5 (5-та генарација која препознава и пешаци)ABA 5 (5-та генарација која препознава и пешаци)ABA 5 (5-та генарација која препознава и пешаци)
Multimedia CockpitЗа дополнителна удобност, новиот Actros е опремен со иновативен мултимедијален кокпит. Екран во боја со висока резолуција ја заменува контролната табла, надополнет со мултифункционален екран на допир со иста големина на десната страна - ВКЛУЧЕНЗа дополнителна удобност, новиот Actros е опремен со иновативен мултимедијален кокпит. Екран во боја со висока резолуција ја заменува контролната табла, надополнет со мултифункционален екран на допир со иста големина на десната страна - ВКЛУЧЕН--
Каматна стапка2,9%2,9%2,9%2,9%

Mercedes-Benz Actros е прогласен за „Камион на годината за 2020 година“, од страна на специјализирани новинари од медиумите за следење на комерцијални возила од 24 европски држави.

Ова е досега 5-та титула воопшто за овој модел, а успешната приказна започна пред повеќе од 20 години, во 1997-та година, кога беше промовирана првата генерација на Actros.

Поголемиот дел од иновациите на Mercedes-Benz се развиени со цел да се постигне напреден начин на користење од страна на возачите и општеството во целина.

Тоа се однесува на безбедноста, ефикасноста и удобноста, што вклучуваат мноштво опции како на пример, мултимедијалниот кокпит, ретровизори-камери кои се наместо надворешните ретровизори, делумно автоматско управување со Active Drive Assist или дополнителните системи за безбедност и др.

*Финансирањето е во соработка со Шпаркасе лизинг. Каматната стапка може да варира во зависност од учеството, рокот на отплата и бонитетот на фирмата.