A-Класа понуда

Промотивна понуда за А-Класа

Најнапредниот автомобил во својата класа, опремен со автоматски менувач, LED светла, целосно дигитална контролна табла чувствителна на допир, како и новиот MBUX систем со чија помош може да зборувате со новата А-Класа.

Новата А-Класа сега достапна со финансиски лизинг, со 3,99% годишна каматна стапка, 399 евра месечна рата и период на исплата од 60 рати и учество од 11.000 евра.

Повторно револуција во автомобилската индустрија – првиот Mercedes-Benz автомобил кој е способен да зборува со возачот и да ги учи неговите желби и навики.

Ова е овозможено благодарение на новиот систем - Mercedes-Benz User Experience (MBUX), со кој Mercedes најавува нова ера на дигиталната комуникација.