GLA понуда

Промотивна понуда за GLA 

Тоа е автомобил со карактеристики кои ја истакнуваат динамичноста и ефикасноста, при што поседува најдобра аеродинамичност во сегментот. 

Независен и уникатен во секој поглед, опремен со моќен дизелски мотор со зафатнина на моторот 2,2 литри и моќност од 136 КС, автоматски менувач, LED светла, камера за возење наназад, полукожни спортски седишта, 18-инчни алуминиумски тркала...

Мускулестата и исклучителна појава е пренесена од надворешноста, во внатрешниот дел на возилото. Кога ќе се погледне ентериерот, тој дава чувство на висок квалитет што е постигнато со помош на изборот на материјали со висок квалитет, како и динамичниот дизајн, прецизноста во изработката и поставеноста на разните детали.

За повеќе информации, можете да се обратите во салонот на Мак Аутостар, +389 2 3580 405 и 389 2 2580 406.