Mercedes-Benz

Вести.

news-image

05 окт. Три светски премиери на Mercedes-Benz во Париз

Главниот фокус на Mercedes-Benz на годинешниот саем за автомобили во Париз освен електричниот модел EQC, е и светската премиера на новиот GLE, B-Класа и Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

Mercedes-Benz GLE е најпродаваното SUV возило во историјата ...

повеќе повеќе

news-image

31 јул. Викторија Лоба зборува со новата Mercedes-Benz А-Класа

Со спектакуларно откривање и несекојдневна презентација, Мак Аутостар, генерален застапник на Mercedes-Benz во Р. Македонија ја претстави новата A-Класа, повторно револуција во автомобилската индустрија – првиот Mercedes-Benz автомобил кој е способен да зборува со возачот и да ги учи негов...

повеќе повеќе